Lefejlesztjük azt,
amit mások nem tudnak.

Hogyan csináljuk
és mire számíthatsz?

Tervezési fázis

Célunk, hogy csak sikerre ítélt webáruházakat adjunk át. Ezt a tervezés, és a helyes stratégia felépítése alapozza meg.

A tervezési fázis, 2-3 hetes periódust ölel fel, ami alatt megértjük működésed, a piacod és piaci szereped, feltérképezzük a lehetőségeid, hogy végeredményként egy olyan weboldal tervetet adhassunk át ami valóban eredményt szállít majd neked.

(Ebben a fázisban előfordul, hogy a kutatási eredményeink azt mutatják, hogy nem egy új weboldalra/webshopra van szükséged a sikerhez. Ha ilyen helyzetet látunk, őszintén tájékoztatunk és irányba állítunk, hogy tovább tudj haladni a siker felé.)

Kivitelezés fázis

A kivitelezési fázisban kezdődik el a fejlesztés.

A tervezési fázisban létrehozott tervezeti dokumentumok alapján elkészül egy designterv, amit folyamatosan egyeztetünk veled, és céged, valamint célcsoportod igényeire szabunk.

A designterv mentén fejlesztőink felépítik a weboldalt, integrálnak minden funkciót ami szükséges lesz a sikeres működéshez, megkönnyítik az életed és időt spórolnak neked.

Támogatás fázis

Nem hagyunk magadra az új rendszerrel, melyet felépítettünk neked!

Miután befejeztük a munkát, tesztelünk, elemzünk és megbizonyosodunk róla, hogy az oldal hozza az elvárt eredményeket.

Ezt követően, a karbantartási csomagjainkat választva, biztos lehetsz abban, hogy mindig lesz valaki aki megvalósítsa újabb ötleteidet, irányba állítson ha szakmai kérdésed van, vagy elhárítson bármilyen kellemetlen fennakadást.

WEBÁRUHÁZ
AMIT TUTI NEM KÍVÁNNÁL A KONKURENCIÁDNAK

(CSAKIS MAGADNAK)

Fejlesztői és adatvezérelt marketing tapasztalattal felvértezve készítjük a woocommerce webshopokat. Sikerünk egyik fontos építőköve az AT4 Digital csapattal való korlátok nélküli együttműködésünkből fakad. Általuk a woocommerce fejlesztési szaktudás mellé, az online sikerhez elengedhetetlen Marketing stratégia és Adatvezérelt megközelítés is társul. Az így rendelkezésedre álló csapatunk a te piaci tapasztalatoddal karöltve, piacvezető webáruházat/weboldalt eredményez.

Csapatunk

Kocsis Ádám
Stratéga
Kékesi Gergő
Vezető fejlesztő
Bakos VIktor
Frontend fejlesztő
Mátyás Katalin
UI/UX designer
Neumann Csaba
designer

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ide írja az üzenet szövegét, és 48 órán belül válaszolunk a megadott emailcímre!
hu_HUHungarian