Egyedi automatizált rendelésfeldolgozás – 3 kattintás, napi 7,5 óra szemgüllesztő adminisztráció helyett

Lorem ipsum dolor sit amet

MEGKÖZELÍTÉS ÉS STRATÉGIA

A legtöbb online marketing sikert végtelen mennyiségű teszteléssel és aprólékos optimalizálással érjük el.Néha azonban egy-egy jól eltalált stratégia vagy következetesen alkalmazott taktika révén kivételesen gyorsan jön a látványos siker – ilyen történetekről olvasható ezen az oldalon néhány online marketing esettanulmány.

Festede.hu – körkép

A festede.hu egy sikeres magyar KKV, mely az online vásárolható személyreszabott számozott kifestőivel új piacot teremtett magyarországon. A Festede mára nem csak magyarországon, de horvátországban, szlovéniában és olaszországban is sikeresen, több száz milliós forgalmat termelve működik. A fókuszált működés végett, az országok mindegyikéhez külön-külön webáruházat üzemeltet.

Egy személyreszabható termékeket forgalmazó webshop nehézségei – Amivel megkerestek minket:

A Festede.hu olyan egyedi és személyreszabott kifestőket árusít, amelyek digitális formában három különböző fájlból állnak. 

A rendelésekhez kapcsolódó fileokat egy 7 lépéses, ismétlődő adminisztratív munkafolyamattal kellett eddig feldolgozni:

Napi többszáz rendelés mellett ráadásul több weboldalon, ez a manuális adminisztratív út járhatatlanná vált.

Csak számoljuk ki, hogy ha 1 rendelés megnyitása , letöltése, elrendezése, és összefűzése jó esetben 90 másodpercbe telik akkor 200 rendelés esetén ez NAPI 5 óra adminisztráció és megannyi hibalehetőséget rejt.

Ezek után nem kérdés, hogy a fejlesztés CÉLJA, a rendelésfeldolgozás automatizáció volt.

„Új munkatárs felvétele helyett, inkább automatizáljunk!” A rendelés feldolgozási folyamatokat optimalizálva, növelhetjük az üzlet hatékonyságát és támogathatjuk a munkatársak folyamatait.

Fejlesztési megoldásaink: 

A rendszerezettség és átláthatóság végett, minden fejlesztési megoldást modul/plugin formájában hoztunk létre. Megoldásként, az átgondolt tervezést követően, a Festede Max elnevezésű egyedi plugin került lefejlesztésre.:

1.Plugin: A Festede Max -> Cél: A teljes rendelésfeldolgozási folyamat automatizációja

hu_HUHungarian